מחסור בסידן האם בדיקות הדם משקפות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/09/2018 | 21:54 | מאת: יעל

שלום, עקב בקע סרעפתי גדול ורפלוקס חמור חומצי אני לוקחת כבר 14 שנים תרופות נוגדות חומצה... נקסיום פעמיים ביום. הבנתי שהן עלולות לגרום למחסור בסידן ומגנזיום. מגנזיום היה חסר לי בבדיקות דם, לקחתי והנורמה הסתדרה... אבל הבנתי שהבדיקה לא משקפת את המצב בתאים. האם זה גם המצב עם סידן? כי סידן לפי בדיקת הדם לא חסר לי. האם לקחת בכל זאת אם לא חסר? תודה מראש

שלום, אם את ממשיכה לקחת באופן קבוע את הנקסיום, ההשלכות עלולות להיות בגיל המאוחר יותר. בהחלט מומלץ לקחת סידן למניעה

מנהלי פורום נטורופתיה