נטילת אלטמן Roots HR למספר שנים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/07/2018 | 22:05 | מאת: Roots HR אלטמח

שלום, התחלתי ליטול את ויטמין roots HR של לברת אלטמן כשהייתי בת 16. כעת אני בת 27. אני מודעת לזה שההמלצה היא ל 3 חודשים בלבד וכבר פניתי מספר פעמים לרופאיםבשאמרו לי שאין מניעה בלהמשיך. הסיבה שלא הפסקתי לקבל את הויטמין היא שבלי הויטמין אני מרגישה חסרת אנרגיה באופן קיצוני עד כדי כך שזה פוגע לי בתפקוד היומיומי, המראה שלי גם נפגע אני נראית עייפה ואנשים סביבי שואלים אותי מה הסיבה. קשה לי לתפקד מבחינת תמרון זמנים והחלטות והריכוז והקשב שלי נפגעים. אני מודעת לזה שזה רק ויטמין ולא תרופת מרשם אבל האם זה יכול להיות שבגלל שנטלתי את זה לכל כך הרבה שנים יש לי תופעות לוואי של ״גמילה״ מהויטמין ? אני רוצה להפסיק משתי סיבות. אחת שאני ובעלי מתכננים הריון, השנייה שאני לא רוצה להיות תלויה באיזשהו חומר/ ויטמין כדי שארגיש חיונית. אשמח לעזרה

27/07/2018 | 22:10 | מאת: הלה

שכחתי להוסיף ש, הויטמין מסייע לי לשינה, בעיקר בימים בהם אני עושה ספורט בלעדיו אני כמעט ולא נרדמת.

שלום הילה, לרוטס HR אין אפקט ממכר וגם לא תופעות גמילה, אני חושבת שברגע שתביני את זה יהיה לך יותר קל להפסיק אותו. הההמלצה שלי היא לעבור לפרנטל - מולטי ויטמין של הכנה להריון-ההרכב שלו מאוד דומה וכך לא תוכלי להרגיש בחסרונו של הרוטס (: לגבי השינה - רוטס HR לא עוזר לשינה , אלא להיפך.. יש לו אפקט מעורר ולכן מומלץ לצרוך בבוקר או בצהריים.. כך שאני מניחה שגם תוכלי לישון כשלא תיקחי אותו או נמצא לך חלופות אחרות (: רק בריאות !

03/07/2019 | 17:55 | מאת: טל

אני נוטלת HR ROOTS וההנחייה היא לשתות את הכדור לפני השינה, זה סותר לפי מה שאת אומרת שזה מעורר.. מבחינת מטבוליזם אם אקח את התוסף בבוקר זה לא יפחית מיעילותו?

22/07/2019 | 01:04 | מאת: קרן אוחיון

האם כשאני נוטלת אתהכדור ה rootsHRצומח שיער גם במקומות אחרים בגוף או רק בקרקפת כלומר בראש חשוב לי לדעת תודה רבה

מנהלי פורום נטורופתיה