נטורופתיה לחולים דלקתיים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/04/2018 | 10:57 | מאת: מעין

שלום, האם לנטורופתיה יש מענה מתאים לחולה בדלקת מפרקים + קרוהן ? תודה

שלום מעין, בטח ! יש תוכנית טיפול הכוללת תזונה אנטידלקתית, שצריכה להתאים לשניהם. התזונה כוללת הימנעות ממזונות אנטידלקתיים בכלל כמו חלב ומוצריו, ירקות ממשפחת הסולניים, סוכרים פשוטים ועוד .. כמו כן, מזונות ספציפיים מהם יש להימנע בקרוהן. יחד עם המלצה לתוספי תזונה נוגדי דלקת ופורמולת צמחי מרפא מתאימה. בהצלחה ורק בריאות!

22/04/2018 | 14:33 | מאת: יוסי

הי, חייב להוסיף ולחזק. מנסיון של אח שלי שטיפול תרופתי בהמלצת טובי (ויקרי) הרופאים לא עזרו, הטיפול התזונתי עזר בצורה חזקה. בעיקרו, כפי שצויין, המנעות מדברי חלב, קמח לבן ומוצריו, וכו.

מנהלי פורום נטורופתיה