עייפות תופעות בגוף אנרגיה נמוכה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/04/2018 | 11:47 | מאת: אילנה

שלום רב. אני בת 50 כבר חודשיים שאני לא עובדת אני מחפשת עבודה חדשה ועד עכשיו לא מצאתי מאז אני מרגישה המון עייפות חוסר אנרגיה נוראית שמתבטא בתופעות רגשיות ופיזיות בגוף הרוב אני שוכבת במיטה ועייפה מאוד האם זה שייך לגיל המעבר? או גם העצם שכרגע אני חסרת עבודה ומסגרת בכלל? איך ניתן לטפל בתופעות האלה? אני מאד מודה לכם ומאחלת לכולכם חג עצמאות שמח

שלום אילנה, כפי שציינת ייתכן והתסמינים שאת מתארת קשורים למצב הרגשי בו אני נמצאת. חלק מהתסמינים יכולים להיות קורים גם לגיל המעבר, אך לא ניתן להסיק מכך ויש לבדוק תסמינים אחרים נוספים ובדיקות. מאחלת לך שתמצאי עבודה במהרה ותהיה לך מסגרת שתאהבי אותה. בהצלחה והרבה בריאות ושלווה. מעין זעירא

מנהלי פורום נטורופתיה