חום נמוך בבוקר אשמח לשמוע דעה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/04/2018 | 21:56 | מאת: רוני

בן 54 עם בדיקות יחסית טובות בבדיקות הדם ..היו תופעות שמיוחסות לבעיה בבלוטת התריס למרות בדיקות דם לבלוטה שיצאו תקינות .בדקתי מספר ימים בבוקר את החום במדחום וכולם יצאו מתחת ל 36 ..ממוצע של 35.7 ..במשך היום בשעות מסוימות אותו הדבר , הומלץ לי לקחת תוסף יוד האם נכון ? ואם יש אבחנה אחרת אשמח לשמוע . תודה

שלום רוני, לא הבנתי את הקשר לנטילת יוד. לא ניתן להמליץ על סמך הנתונים שכתבת. את החום הנמוך יש להמשיך לבדוק ולברר בהתאם לכל התמונה הקלינית, בדיקות דם, תסמינים מהם אתה סובל וגם לנטיה הטבעית שלך, יש אנשים שהחום גוף שלהם נמוך יותר באופן טבעי. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה