האם רדיולה מעלה לחץ דם?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/04/2018 | 07:47 | מאת: מיכל

שלום לכם אני בגיל 59 לאחרונה מטופלת בכדורים של לחץ דם שאלתי האם רדיולה יכולה להעלות את רמות לחץ הדם ,האם יש טיפול טבעי להורדת לחץ הדם,תודה לכם

שלום מיכל, לא ידוע על תופעת לוואי זו של הרודיולה. יש בהחלט תוכנית טיפול נטורופתית להורדת יתר לחץ דם והיא כוללת שינוי תזונתי הורדה של מעוררים כמו מלח, קפה, סוכר העלאת אשלגן במקביל הורדת נתרן,המלצה על תוספי תזונה וצמחי מרפא לפי הצורך, הרגעה, מגע, פעילות גופנית ועוד. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה