ויטמין סי נוזלי או בכדורים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/03/2018 | 15:26 | מאת: יוסי

הי, נטורופט המליץ לי לקחת 3 גרם ויטמין סי ביום, והדגיש שמאוד רצוי שזה יהיה ויטמין נוזלי של חברת אקוסאפ. אך גיליתי שזה יקר מאוד ועולה כמעט פי 8 יחסית לויטמין סי בצורת כדורים. האם יש הצדקה/יתרון משמעותי לויטמין נוזלי בכלל או לויטמין ספציפי של חברה זו?

שלום יוסי, תוסף מזון באבקה או בנוזל נגיש יותר ולכן הספיגה שלו בדר"כ היא טובה יותר. אני לא יודעת מה הסיבה שהוא המליץ לך על תוסף ספציפי זה, אך לנוזל יש בהחלט ספיגה טובה יותר. בהצלחה ורק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה