תוספי תזונה ואינטרקציה ביניהם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/02/2018 | 23:56 | מאת: דוד

שלום רב,אני בן 34 סובל מיתר לחץ דם דרגה 1,עודף כולסטרול רע וחוסר כולסטרול טוב ויתר טרגליצירידים בדם,לא עשיתי בדיקות דם מעל חצי שנה ובקרוב אעשה. התחלתי לקחת טרייטיס 2.5 מ"ג ללחץ דם ובמאת במיוחד בבקרים הלחץ דם מאוזן אני לוקח גם Q10 עם אומגה 3 והתחלתי גם לקחת את התוסף nattokinase 2000 יחידות ובמקביל הפסקתי עם הטרייטיס בכדי לראות את ההשפעה,וכבר כמה ימים הלחץ דם מאוזן ברוב הזמן ואמשיך לעקוב. אני קניתי עוד שתי תוספים שארצה להוסיף ולקחת אותם: l-arginine 1000 mg ו Hypericum perforatum johns wort 700 mg האם האינטרקציה בין התוספים בטוחה? תודה

שלום דוד, לא ציינת מה מטרת התוספים הנוספים, אין קונטרהאינדיקציה ידועה, אך צריך לבדוק כל תוסף באופן אינדיבידואלי. רק בריאות

מנהלי פורום נטורופתיה