מחסור בברזל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/11/2017 | 18:18 | מאת: סופי

שלום רב, בת 70, בבדיקות שעשיתי נימצא שיש לי מחסור בברזל,אני אוכלת ,כמה פעמים בשבוע בשר הודו,סלטים ,עדשים קטניות ודגנים,מידי יום טוחנת כף מגרעיני דלעת חמניות ושומשום,שותה חצי כוס מיץ רימונים,וגם שתיה מאבקת קקאו ,אוכלת גם מוצרי חלב בעיקר יוגורט,דרך אגב ההמוגלובין שלי תקין ובכול זאת איך אפשר באמצעות מזון ולא תרופות לשפר את מצב הברזל? אשמח לקבל מענה סופי

שלום לך, כשיש מחסורים לא תמיד התזונה מספקת. כשיש מחסור אני ממליץ לצרוך תוסף לתקופה מסוימת ע"מ למלא את המחסורים ואח"כ להמשיך לשמור על תזונה טובה לשמירה ותחזוקה מעבר לכך כדאי לבדוק סיבת המחסור :בעיות ספיגה/ בעיה אחרת ולתת גם טיפול יותר שורשי. בריאות וכל טוב

מנהלי פורום נטורופתיה