ממצא כלייתי שחשוד כ RCC

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/10/2017 | 01:29 | מאת: מודאג

לאחרונה עברתי mri בטן שהראה בכליה השמאלית מוקד קטן שחשוד כ RCC . האורולוג אונקולוגי המלי אחרי ישיבה עם דרדיולוג ץ לא לנקוט בפרוצדורה ניתוחית והמליצו על מעקב חצי שנתי . האם יש תוספים /צמחי מרפא כדי להלחם בגידול והאם יש מזונות מועלים /מזיקים? חג שמח ,

שלום לך, קשה לענות על כך במסגרת הפורום, חסרים נתונים ויש לבדוק את העניין לעומק. הכיוון הנטורופתי הוא בהחלט כולל שינוי תזונתי, תוספי תזונה וצמחי מרפא וכמובן התייחסות הוליסטית של גוף ונפש בהתאם. אני ממליצה לך לפנות לקבלת ייעוץ מקצועי. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה