דלקת במעיים לאחר טיפול ראקוטן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/10/2017 | 17:28 | מאת: דלקת במעיים לאחר טיפול ראקוטן

אני קוראת פה המון הפורום וברצוני להגיד לכם אתם עושים עבודת קודש. לפני 3 חודשים סיימתי טיפול ראקוטן ועשיתי טעות מאוד גדולה, בזמן הטיפול הייתי שותה המון קפה לפחות 3 פעמים ביום ומעשנת. מאז שסיימתי טיפול התחילו לי סחרחורות, ראייה מתושתשת, עצירות, שילשול, דיכאון וחרדה כי לפני זה הייתי בן אדם מאוד פעיל ושמח. מאז שסיימתי את הטיפול אני מרגישה תמיד כמו שיכורה. הלכתי לכל כך הרבה רופאים אבל הם שלחו אותי לבדוק לב, ריאות ואת הראש. אני בחורה בת 28 לפני זה הייתי מאוד בריאה! התייאשתי שהרופאים והלכתי לתזונאית שבדקה אותי עם איזה מכשיר נחושת שעובד על זרם חשמל (לצערי שכחתי מה השם של המכשיר) והיא פתחה את עיני ואמרה לי שיש לי דלקת במעיים קנדידה 9 מתוך 10 ועוד הרבה מעבר...ישר התחלתי טיפול תזונתי (היא אמרה לי לאיזה אוכל אני רגישה) וטיפול צמחי מרפא. וגם קבעתי תור לרופא מומחה אבל זה לוקח כל הרבה זמן. מאז שהתחלתי את הטיפול אני מרגישה יותר שיכורה, יותר עייפה והתחילו לי כאבים בצד ימין התחתון של הבטן. האם זה נורמאלי? אני רק בשבוע השלישי של הטיפול. אני צריכה שבב של תיקווה שזה יעבוד. אני קוראת הרבה והבנתי שזה לצמיתות, קיבלתי את זה אבל אני רוצה טיפה להרגיש יותר טוב, אני יודעת שאת הגלגל אני לא יכולה להחזיר אבל לפחות איכשהו לחזור לשיגרה. אני בוכה המון. האם אתם מכירים מישהו שעובר את מה שאני עוברת והוא מרגיש הרבה יותר טוב מטיפול נטרופתי? אני חייה בחו'ל ואין לי ממש עם מי לדבר. אני מצטערת על האורך

שלום לך, לא כ"כ הבנתי מה את בעצם מבקשת. אני מבינה שהתחלת טיפול אצל תזונאית הכולל תזונה וצמחי מרפא, עלייך לתת לטיפול הזדמנות ובמידה ואת לא חשה בטוב או אם יש לך ספיקות, עלייך להתייעץ איתה, היא ודאי מכירה את התמונה הקלינית שלך ועל סמך זה נתנה לך את הטיפול. לכן אני ממליצה לך להתייעץ איתה. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה