מונו-מחלת הנשיקה-מנסה למנוע

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/09/2017 | 21:57 | מאת: המפחד

שלום ושנה טובה. אתמול היה אצלי מנקה ספרדי שעלה מפרגווי לפני 3 חודשים.. היתי מאוד קרוב אליו כדי להסביר לו בשפה שלו מה לעשות.. היה לו פצע בזוית הפה ונזלת והוא יצא החוצה כדי להתעטש כמה פעמים..אבל לא התעטש עלי. בהתחלה חשבתי שהוא אלרגי לאבק.כי הוא ניקה הרבה אבק,אבל אח"כ נזכרתי שכאשר אני היתי חולה במחלת הנשיקה היה לי את אותם הסימפטומים.וזה עבר עלי ממש קשה. בגלל שיש לנו ילדים ובגלל שאני רגיש מאוד לזיהומים ומפחד לחלות בזה או במשהו אחר לצורך הענין,אני ממש פוחד כרגע. האם יש משהו שניתן לעשות?לאווורר את הבית?לכבס שוב את כול הכביסה הנקייה שהוא תלה וקיפל?להחליף וללכבס את המצעים הנקיים שהוא שם??בעקרון בקשתי ממנו תמיד לרחוץ ידים לפני הפעולות הנ"ל.אבל לא יודע עד כמה טוב הוא רחץ. צריך גם להכניס את המגבת ששהוא ניגב בה את הידים למכונה?לכבס הכול ב60 מעלות(הרתחה) או מספיק 30? בעקרון אשתי כבר רחצה את הכוס ממנה הוא שתה באקונומיקה וסבון. אך האם יש תרופת מנע? הבנתי שאורגנו וספירלינה וגדילן מצוי מומלצים למניעה.אבל-אורגנו בעבר לקחתי ללא השפעה. ואני לוקח באופן קבוע כלורלה(האם זה לא במקום ספירולינה?) ולגבי הגדילן מצוי-איך לצורך אותו למטרת מנע?בקפסולות,בתה או דרך אחרת? ועוד דבר,אני והילדים לוקחים תערוובת פטריות גם.לחיזוק מערכת החיסון-עם שיפור קל עד עכשיו רק.

22/09/2017 | 15:23 | מאת: מיכל

עד כמה שידוע לי וירוס שחטפנו פעם נשאר רדום במוח ומתעורר מפעם לפעם- כך שאין סיכוי להדבקה שלך באופן חיצוני כי מערכת החיסון שלך מכירה כבר את היצור- רק כאמור להפעלה מחודשת שלו באופן עצמוני ובלתי תלוי. בכל מקרה התעוררות חדשה שלו אצלך בגוף הופכת את המחלה לעוצמתית פחות ופחות. אם הילדים לא נידבקו בעבר יש להם תמיד סיכוי לקבל- אבל החדשות הטובות הן שילדים מגיבים לזה טוב יותר- ואז ההפצעה המשנית בהמשך הדרך כבר פחות עוצמתית. יש מחלות שכדאי להדבק בהם בילדות כי עוצמתן נמוכה וכך יש יותר חיסון כלפיהן בפני הדבקות מן החוץ. שוב הכל השערות יתכן שאני טועה פה ויתקנו אותי המומחים לענין.

לחזק מע' חיסונית, פטריות מרפא זה מצויין. מי כסף יכול להועיל- מטפל ומונע כל וירוס/ חיידק... גמר חתימה טובה

מנהלי פורום נטורופתיה