הפסקות בנטילת תוספים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/08/2001 | 20:41 | מאת: עופר

שלום, באחת התשובות אמרת שלא לוקחים תוסף באופן רצוף ללא הפסקות. במידה ואני לוקח אנטיאוקסידנטים כמו 500 C, 400 E 10000 A 1-100 סלניום, כמה זמן אפשר לקחת רצוף, וכשעושים הפסקה, אז לכמה זמן? תודה

22/08/2001 | 10:18 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לעופר, א. Cחומצי לוקחים ר-ק כאשר חולים. ב. C לא חומצי הינך יכול לקחת ללא הפסקה. ג. E400 אחרי תקופה של חודשיים תרד במינון לE200, אחרי חודש חזור לE400. ד. ויטמין A הוא אחד מהויטמינים הגורמים רעילות (נזק בלתי הפיך!) לפיכך, קח בטאקוראטן כאשר בו אין סכנת רעילות והוא חומר מוצא של ויטמין A. ה. עם סלניום אין בעיה. כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה