שניידר , סדציה או טשטוש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

17/07/2019 | 15:00 | מאת: רונה

שלום רב , ביתי בת כמעט 5 אמורה לעבור טיפול שיניים. לאחר בירורים והתייעצויות החלטתי לפנות לשניידר. נודע לי כי אם לילד מעל 3 שיניים שזקוקות לטיפול הם נוטים להרדמה מלאה ולא טישטוש. איני מעוניינת כלל בהרדמה מלאה . האם ניתן כאן בפורום לקבל הסבר מדוע לא ניתן לטפל , אפילו ב2 פגישות בסדציה ? מדוע חייבים לטפל הכל בבת אחת בהרדמה ? אציין ששיקול כספי הוא לא שיקול מבחינתי . האם ישנן מרפאות קופת חולים , לא רופאים פרטיים( עם ציוד מתאים ורופאים מרדימים ) המאפשרים לבחור בסדציה מסוג כלשהיא ( ומאפשרים לא לבצע הרדמה מלאה ) תודה רבה

תכנית הטיפול וצורת הטיפול הרדמה או טשטוש נקבעים על ידי הרופא המטפל בהתאם לעומס הטיפול ולפי צרכי המטופל. בעקרון אפשר לעתים לבצע למשל 2 טיפולי סדציה במקום הרדמה, אך לא תמיד - תלוי בסוג הטיפול הנדרש. ישנם רופאים פרטיים מומחים ברפואת שיניים לילדים המבצעים סדציות במרפאותיהם

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים