קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/09/2002 | 18:41 | מאת: שרון

שלום רב היה לי שבר בקרסול לפני 10 שנים ועד יום יש לי בעיות נקעים חוזרים או סתם כאבים או אני הולך הרבה ברגל קרסול נפוח רופא אומר לי לעשות ניתוח לקציר רצעות יש אומרים ניתוח לא טוב יש גם אומרים כן בצלום הרופא אומר יש סדק בקרסול {בצולם לפני שבוע} אבחנה הרופא: INSTABILITY ANKLE אני לא יודע מלעשות בנושא אני מבקשה יעוץ או מאמר על נושא מה טוב באמת או יש דרך אחרת לטיפול איך ניתוח. יש שלכות או מגבולת ברגל תודה רבה שרון

איני יכול לתת לך תשובה מוסמכת בלי לראות את הרגל ואת צילומי הרנטגן. ברור לי שאין כוונה שיש לך סדק אלא חוסר יציבות של הקרסול. במקרה כזה אחת האופציות היא באמת ניתוח לשחזור הקישורים ( רצועות ) בתנאישאיןבעיות נוספות כמו נזק לסחוס המפרקי.

מנהל פורום אורתופדיה