מינופלסטיה ושחרור שורשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/08/2002 | 01:38 | מאת: יוספה

לד"ר אסא האורטופד המליץ לי על מינופלסטיה ושחרור שורשים מה זה . כמו כן יש לי נזק עצבי בעש צוארי הקשור ליד שמאל למה זה יכול ליגרום

אני מניח שכוונתך ללמינופלסטיקה או באנגלית LAMINOPLASTY . זו שיטה ניתוחית שנועדה להרחיב את תעלת השדרה בעמוד שדרה צוארי כאשר יש סמנים של לחץ על חוט השדרה עם נזק נוירולוגי - מה שנקרא מיאלופתיה- שבא לידי ביטוי בעיקר בהפרעות בהליכה . אשר לנזק העצבי שציינת הרי זו תוצאה ולא גורם . הנזק העצבי יכול לבוא לידי ביטוי בכמה אופנים כמו חולשה והפרעות בתחושה

מנהל פורום אורתופדיה