בתגובה לתשובתך...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/07/2002 | 22:58 | מאת: לפני גיוס

"נקע בקרסול עשוי לכאוב זמן רב. במידה שהקרסול יציב הרי שתרגול טוב שיפור הטווח ומתיחות השרירים מסביב יביאו עימם את ההחלמה." ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- למה הכוונה "במידה שהקרסול יציב"? כיצד אני משפר את הטווח וכיצד אני מותח את השרירים מסביב? בנוסף כשהלכתי לפיזיותרפיה אמרו לי שיש לי גמישות יתר (hypermobile) האם זה מכביד על משך ההחלמה והאם זה מביא לכאבים הממושכים?

יש דרך לבדוק את יציבות המפרק הן בבדיקה והן בעזרת צילום. מבחינה תפקודית קרסול יציב הנו קרסול שאינו נוקע לע"ק. אשר לשיפור הטווח, מתיחת השרירים וחיזוקם כאן נכנסים הפיסיותרפיסטים לפעולה.

30/07/2002 | 22:11 | מאת: לפני גיוס

האם הכאבים בקרסולים יכולים להשפיע על תפקודי ביחידה קרבית בצבא?

מנהל פורום אורתופדיה