טריבמין ותופעותיו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/04/2002 | 20:59 | מאת: ליהי

ד"ר אסא שלום, ראשית אני מודה לך על תשובתך. בעת לקיחת ה- טריבמין, כחצי-שעה לערך אני חשה בכאבים הדומים בתחושות לכאבי שרירים. בצד ימין של כף רגל ימין אני חשה את הדופק (בעבר צד זה היה רדום מרבית הזמן) מלווה בהרגשה כאילו של "זרימת נוזלים" כמו כן אותם כאבים מורגשים בירך ובשוק. האם יתכן שזו תופעה המופיעה בשל השפעת הגלולות וריפוי המקום או שמא עלי לדווח על כך לאורתופד כבעיה חריגה? במקביל בשעות הלילה אני נוטת כדור נקסין אחד - זה עוזר לי להעביר את הלילה בשלום האם זה בסדר? תודה מראש, ליהי כתחושה

ראשית , אודה ולא אבוש- ויטמינים אינם השטח שלי. שנית למיטב זכרוני טרבמין מכיל ויטמין ב-1, ויטמין ב-6 וויטמין ב-12 . ויטמינים אינם משפיעים באופן מידי ואפילו ספיגת הטבליה מן המעי אל הדם לוקחת למעלה משעה כךשתחושותיך בעקבות נטילת הטבליה אינן שייכות להשפעת הויטמינים אלא קרוב לודאי תגובה פסיכוסומטית. אשר לנקסין - אין כמעט דבר חשוב משנת לילה טובה ואם הנקסין עוזר - שיהיה ברוך ואת שתהיי בריאה דר' א. לב-אל

מנהל פורום אורתופדיה