כאבי ידיים וצואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/01/2002 | 13:04 | מאת: יונתן

אני סובל מכאבי ידיים ונימול של קצות האצבעות . בצילום של עמוד השידרה הצוארי נצפתה בספק הצרות בין חוליות 5-6 , לא ברור שזו הסיבה. מה יכולה להיות עוד הסיבה לתופעות של כאבים ונימול ביד ימין ?

תסמונת התעלה הכפית,תסמונת התעלה על שם גויון, תסמונת התעלה הקוביטלית, נוירופתיה של עצב המדיאנוס בחלק קריבני של האמה, מחלת דיסק 6-7C . גידול של כיפת הראה, גידול בבית השחי ועוד.

18/01/2002 | 08:47 | מאת: לירון

בתשובתך הזכרת נוירופתיה של עצב המדיאנוס בחלק הקריבני של האמה. היכן נמצא "החלק הקריבני" בשפת הדיוטות? מהו שם אבחנה זו באנגלית?

מנהל פורום אורתופדיה