נגישות
נגישות

תסמונת התעלה ע"ש גויון: גורמים אפשריים, מצבים דומים ומאמרים

סיבות אפשריות ומצבים דומים לתסמונת התעלה ע"ש גויון

אורטופדיה - תמונת המחשה
אורטופדיה סובלים מבעיות גב ומכאבים שניתן לפתור רק בעזרת ניתוח? כיום, הודות לחידושים טכנולוגיים מר...
מחפשים את הרופאים הטובים בישראל לתסמונת התעלה ע"ש גויון?
יש לנו את המאגר המושלם עבורכם
קרא עוד

תסמונת התעלה ע"ש גויון: תשובות ממומחים וייעוץ אונליין

תשובות לשאלות

ד.נ אני חייל כבן עשרים לאחרונה הנני סובלח מהפרעות תחושה נמלול הרדמות הידיים וכאבים עזים בשתי הגפיים העליונות נשלחת לבדיקת e.m.g חשוב לציין שהבעיה היא בעיקר במרפק ולא בכף היד שם הכאבים נסבלים יותר ואלה המסקנות שעלו מן הבדיקה these findings are conclusive of the bilateral carpal tunnel syndrome moderate-in the lt.wrist forearm;mild in the rt. not enough criteria of the cervical roots lesion no evidence of the sensory OR motor polyneuropathy no evidence of the compression's neuropaty on the bilateral ulnar nn. across elbow region OR guyon canal's הבדיקה נערכה במרכז הרפואי בילינסון ע"י ד"ר צרט לאחר הבדיקה ציינה בפניי הרופאה כי הנני סובל מתסמונתל המנהרה הקרפאלית ב 2 הידיים כאשר ביד ימין זה מתבטא בצורה בינונית וביד שמאל בצורה קשה עפ":י מהירות ההולכה שביד ימין היא 50 וביד שמאל היא 46 כאשר הלכתי עם תוצאות הבדיקות לרופא הצבאי הוא טען בפני שזה קשקוש מוחלט יש לך סיטיאס ברמה קלה מאוד מאוד זאת משום שה מדד latency ב2 הידיים עומד על 3 בעוד שמדד התחושה הוא 3.6 ב2 הידיים כאשר על פיו הנורמאל הוא 3.2 ניסיתי להסב את צומת ליבו לנתונים ש ד"ר צרט אמרה שהם חריגים והוא התייחס לכך בביטול ואמר שזה לא מעניינו אני מבקש ממך ד"ר אנא חווה את דעתך יכול להיות שהבעיה היא לא cts אלה בעייה אחרת אולי במרפק? כי שם אני סובל יותר מכל התופעות שציינתי לעיל האם זה הגיוני שבמשך שלושה שבועות אני לללא תחושה ב 4 אצבעות יד ימין והתשובה העיחידה שאני מקבל היא "אין פתרון"?< נ.ב אם יש אפשרות לקבל תשובה עוד היום או לפנות אליך בטלפון כי מחר אני חוזר לבסיס ל שלושה שבועות ואני רוצה לדעת לפחות מה קורה איתי.. תודה מראש מאור

בדיקת אמג הינה בדיקת עזר. תוצאות בדיקת האמג ניתנות בהתאם לשאלה הנשאלת ע"י הרופא המפנה. בכל מקרה, הבדיקה החשובה והקובעת הינה הבדיקה הקלינית. קשה להביע דיעה מבלי לבדוק ולהתרשם. אנא פנה לבדיקה קלינית לרופא מומחה בכירורגית יד נוסף. בברכה, ד"ר יעקב פעילן