קרע בגיד לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/01/2016 | 16:41 | מאת: ירדנה

לפני חצי שנה עברתי ניתוח ארטוסקופיה לתיקון קרע חלקי באורך 1.5 ס"מ עקב חבלה בגיד סופראספינטוס טופלתי בפיזיוטרפיה. יש לציין שאני עדיין סובלת מכאבים וקצת הגבלות ביד. עשיתי אולטראסאונד ובפענוח צויין שבגיד הסופראספינטוס יש קרע בגודל 0.5 ס"מ. השאלה שלי היא האם הניתוח הצליח או לא כי עדיין יש קרע בכתף שנותחה . וכן רציתי לדעת מה ההשלכות שיכולות להיות בעתיד ביד המנותחת האם מאמץ יתר ביד יכול לגרום לשחרור העוגנים ולקרע גדול יותר מה מומלץ לעשות כשיוצא קרע למרות הניתוח שנעשה.

אכן הניתוח לא יצא מושלם. אשר לצורך בניתוח חוזר זה תלוי בהצלחת השיקום שלך. יש הרבה אנשיםיםשמסובבים עם "קרע" בגיד הסופראספינטוס ומתפקדים היטב

מנהל פורום אורתופדיה