כאבים נוראיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/09/2015 | 09:29 | מאת: תמר

שלום, אני בת 31 מזה חודשיים סובלת מעאבים באזור בית החזה עם הקרנה לשכמה השמאלית ויד שמאל. נשללה בעיה לבבית בבית החולים. ראומטולוג איבחן את זה כקוסטוקונדרטיס - תסמונת טיצה מכיוון שיש הרבה מאוד נקודות רגישות למגע באזור בית החזה והצלעות. טופלתי במשככי כאבים שלא עזרו. מטופלת כעת בדיקור סיני המטפל אמר שהשריר סקלניוס תפוס ולכן אני מרגישה כאבים וכמו אי זרימת דם (עיקצוצים ותחושת צריבה/שריפה) בחלק השמאלי של הגוף. אני ממש מיואשת כבר ומאוד סובלת מכאבים. כמה זמן עד שהשריר הזה ישתחרר? האם זריקות במרפאת כאב יוכלו לעזור?

את מביאה שתי אבחנות שאין בינהם דבר. אשמח לבדוק אותך ולנסות להבין במה מדובר

11/09/2015 | 08:39 | מאת: תמר

האם שריר סקלניוס תפוס יכול לגרום לכאבים חזקים באזור עצם הבריח ואזור בית החזה והשכמה? אני מרגישה תחושה של זרימת דם שנתקעת ובשבועיים האחרונים התווספו לזה תחושת עקצוצים/ שריפה בצד השמאלי של הגוף. המטפל האלטרנטיבי אומר ששרירי הצוואר והסקלניוס תפוס. אני ממש נואשתת וסובלת!!! תור לאורטופד יש לי רק בעוד שבוע )-:

מנהל פורום אורתופדיה