יישור לורדוזיס מותני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/06/2015 | 14:03 | מאת: קרן

בת 19, חיילת .. אף פעם לא היו לי כאבי גב, כשהתגייסתי התחיל לכאוב לי הגב התחתון כאבי תופת. לא מצאו לי שום דבר, אמרו שצריך לחזק את שרירי הגב. עברו 5 חודשים והכאב לי הפסיק גם אחרי פיזיותרפיה, עשיתי צילום ובתוצאות כתוב שקיים יישור של הלורדוזיס המותני. מהן דרכי הטיפול? אני ממש סובלת ושום דבר חוץ משכיבה לא עוזר לכאבים.

ישור הלורדוזיס המתני אינו מחלה אלא הסימפטום שלה ולא צריך לטפל בו . צריך לטפל בכאב הגב .

18/07/2015 | 19:52 | מאת: אלמונית

סימפטום של איזה מחלה זה???

מנהל פורום אורתופדיה