נעלי kyboot

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/09/2014 | 15:53 | מאת: a

לפני מספר שנים רכשתי נעליים של MBT והייתי מאוד מרוצה מהתוצאות (שיפור ביציבה, חיזוק השרירים). אבל הנעליים כבר עשו את שלן וחזרתי לחנות בה רכשתי את הזוג על מנת לרכוש זוג חדש ונאמר לי כי החברה שמייצרת את נעלי MBT פשטה את הרגל. התחלתי לחפש תחליף ברשת ונתקלתי בנעלי kyBoot. האם לנעלי kyBoot ישנה אותה השפעה כמו לנעלי MBT?

אינימכיר את נעלי קיבוט אבל מעיון בהסברים אני למד שמדובר בעקרון פעולה שונה מMBT אשר לMBT תוכל לקנות אותם ONLINE בהרבה מקומת

מנהל פורום אורתופדיה