כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/08/2013 | 07:05 | מאת: דב

שלום לפני כ15 שנה הייתה לי תאונת עבודה ואיבחנו אצלי בחוליות L5-S1 תזוזה של חוליה ופריצת דיסק לפני כחודש נשלחתי לעשות CT ע"ש תחתון והיו ממצאים חדשים ואלו הם:מודגם ספונדילוליזיס דו צידי עם ספונדילוליסטזיס דרגה 1 בגובה L5-S1 אוסטיופיטים קטנים בגובה L2,L5 בלט דיסק קל בגובה L4-L5 גורם ללחץ מינימלי על השק הטקאלי בלג'ינג דיסק דיפוזי בגובה L5-S1 גורם ללחץ על השק הטקאלי ונקב עצבי דו צידי ללא ספיינל סטנוזיס שינויים טרשתיים באאורטה הבטנית. רציתי לדעת מה זה אומר? כי יש לי כאבים מאד חזקים כשאני עומד,יושב והולך. והתור שנקבע לי לאורטופד הוא בעוד 3 שבועות תודה מראש

ישד פגם ברגליות של החוליה המתנית החמישית וכתוצאה מכך יש תזוזה קדימה של חוליה חמישת על גביהחוליה הסקרלית הראשונה וזה סיבתה כאב

מנהל פורום אורתופדיה