כאבים בשוק העליונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/08/2013 | 03:18 | מאת: חיילת

היי, אני חיילת ולפני כ4 חודשים נפלתי וקיבלתי מכה בשוק העליונה ברגל ימין ממוט ברזל. אחרי שנפלתי לא ממש כאב לי אבל יום למחרת כל האזור התנפח ונהיה כחול וזה היה ככה למשך כחודש וכן כאב לי ולא הפנו אותי גם לצילום . לא היה לי זמן מנוחה מאז ועשיתי פעילות גופנית בתדירות גבוהה, והרופאה בבסיס אמרה לי שבגלל שזו מכה במקום חשוף שאין בו שומן או שריר יקח לזה זמן לעבור אבל הכאבים המשיכו ואחרי כמה זמן הפנו אותי לאורטופד. הוא אמר לי שיש לי דלקת בשריר כתוצאה מהמכה אבל הרופא בבסיס החדש רק ראה שהוא נתן לי משחה נגד כאבים ולא שהוא כתב שיש לי דלקת. הכאבים האלה באים בתקופות, לא כואב לי באופן רציף כל יום ואני לא סובלת ברמה בלתי נסבלת מכאבים אבל הם עדיין קיימים וזה מוזר לי כי המכה הזאת הייתה לפני 4 חודשים. יש לי עדיין סימן של חבלה באזור ואם לוחצים שם זה כואב . דבר נוסף זה שהייתה לי הפסקה קצרה של שבועיים מספורט(קיימתי בתדירות נמוכה), ועכשיו כשחזרתי לשגרה של האימונים הכאבים חוזרים בתקופות. נקבע לי עוד תור לאורטופד, אבל רציתי להתייעץ איתך מה זה יכול להיות ? תודה רבה !

היה לך קרע חלקי בשרירי עם דימום סביבו . הדמומת(קריש הדם) נספג לאיטו ומסביב לו נוצר רקמת צלקת שגורמת לכאב כי היא מתכווצת. איןסכנה לחזור לאימון

מנהל פורום אורתופדיה