כאבי ראש ממקור צווארי שהוחלפו בכאבים וחולשה ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/01/2013 | 10:26 | מאת: עמרי

שלום, אני בן 30 וסובל מכאבי ראש קבועים מזה שנתיים. הכאב ראש נמצא תמיד בעוצמה נמוכה עם התפרצויות חזקות כל יומיים בערך. עברתי אינסוף בדיקות וטיפולים - המסקנה הנוכחית היא שהמקור לכאב הוא עצב פגוע בצוואר (למרות שאין ממצאים אבסולוטיים שיצביעו על כך) והטיפול באמצעות משככי כאבים חזקים (לפעמים בזריקה). לפני חמישה ימים כאבי הראש נעלמו בפתאומיות. הרגשתי את השינוי מיידית. לצערי באותו יום שכאבי הראש נעלמו, התחילו לי כאבים וחולשה ביד שמאל כולה עם נמנום באצבעות. אני בקושי מסוגל להשתמש בה כי כל תנועה מחמירה את הכאב. האם זה נראה כמו התפתחות של בעיה עצבית צווארית או שייתכן והאבחנה הנוכחית שגויה? תודה, עמרי

06/01/2013 | 12:28 | מאת: מכאל

ממליץ לך לתרגל יוגה טיפולית לצוואר שלך. זה עזר לי ועוד להרבה אחרים.

כאב חולשה ונימול באצבעות מדברים על פגיעה עצבית . מה שצריך זה למק את שרש העצב או את העצב שנפגע . זה יכול להיות בעמוד השדרה או מחוצה לו

מנהל פורום אורתופדיה