זריקת וולטרן לכאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/05/2006 | 17:34 | מאת: ליאור

לאמא שלי בת 78 התחילו כאבים קשים בגב תחתון עם הקרנה לרגל, אחרי מספר ימים שהכדורים נגד כאבים לא עזרו היא הלכה למיון, שם קיבלה זריקת וולטרן וכדורים אחרים נגד הכאב. מצבה השתפר, אבל לא מספיק.והיא עדיין סובלת מגלי כאבים. שאלתי האם כדאי לבקש עוד זריקת וולטרן? לכמה זמן היא אמורה להספיק? כמה זריקות כאלה מותר לקבל? אם הכאב לא עובר מה לעשות? תודה ליאור

ניתן לקבל 5-7 זריקות רצוי תחת כיסוי של תרופה המגינה על רירית הקיבה מפני נזק שיכול להגרים על ידי הוולטרן.

22/05/2006 | 10:53 | מאת: יעקב

ברצוני לדעת מה מרווח הזמן הרצוי בין זריקת וולטרן לזריקה, במקרה של כאבים חזקים וממושכים בגב תחתון?

20/04/2010 | 12:42 | מאת: אמיר

איזו תרופה מגינה צריך לקחת בשילוב זריקת וולטרן?

20/04/2010 | 12:42 | מאת: אמיר

איזו תרופה מגינה צריך לקחת בשילוב זריקת וולטרן?

מנהל פורום אורתופדיה