סקרליזציה מהי?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/09/2003 | 18:29 | מאת: שלומי

אני בן 26 ולפניי יומיים נחתתי על העקבים אחרי קפיצה במשחק כדורסל. עוד הספקתי ללכת כמה צעדים עד שהתמוטטתי מכאבים. מאז יש לי כאבים חזקים מאוד בגב התחתון כנראה עקב שרירים תפוסים. בצלום שעשו-נמצא כי יש סקרליזציה של L5 . מה זה? אני לוקח אבופן נגד כאבים בהמלצת רופא תודה מראש.. שלומי

הכוונה היא שחוליה המתנית החמישית מחוברת לחוליה ראשונה של הצולב. זה מצב שקיים מיום שבו נגמר תהליך הבניה של עמוד השדרה שלך כלומר משבווע 12 להריון וכמובן שאינו הסיבה לכאב.

מנהל פורום אורתופדיה