CDH

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/06/2003 | 10:03 | מאת: ענבר

שלום ! לפי כשנה וחצי ילדתי את בתי עם CDH ניסינו במשך 3 חודשים בתי היתה עם רצועות פבליק וזה לא עזר לאחר מכן נותחה והיתה מגובסת במשך חצי שנה היום בתי הולכת ואפילו רצה אבל איבחנו לה פלטפוס וגמישות יתר האם זה יפגע בה בעבר . כיום אני בחודש החמישי להריוני ויש לי עוד בת רציתי לדעת האם יכול להיות מצב שהבת השניה תיוולד עם אותה בעיה תודה ויום טוב

גמישות יתר ולטפוס הולכים ביחד ובדרך עלל לא צריכים להיות בעיה . אכן סיכוייה של ביתך העתידית ללקות ב DDH גדולים מאלו של ילדה שאין לה אחות עםDDH

מנהל פורום אורתופדיה