כאבים לדר' אסא לב אל בתודה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/05/2003 | 20:58 | מאת: מלי

אני בת 56 סובלת מזה כשנה מכאבים בידיים ,ברכיים,רגליים ,לפעמים פרקים. הכאבים נעלמים לפעמים ,לפעמים חזקים. קשה לי במיוחד לקום מישיבה,אז אני ממש צולעת. הרופא שלל דלקת פרקים בבדיקות,וטען שלפעמים יש כאבים ראומטיים כרוניים... האם יש מה לעשות ?לפעמים כואב לי כל הגוף כאילו יש לי שפעת...בלי שפעת. אשמח לעצה טובה

יש קבוצת מחלות הנקראות דלקת פרקים סרו-נגטיבית . כלומר דלקת פרקים שלא מוצאים בה ממצאים בבדיקת דם. עדיין אלו הן מחלות שיגרוניות. הטיפול במחלות אלו אינו שונה בהרבה מן הטיפול במחלות דלקתיות מובהקות אם כי לא הולכים כאןלטיפולי קיצוניים כמו בדלקתמפרקים שיגרונית כי הנזק שנגרם למפרקים םהוא קלהרבה יותר. אבל יש דבר אחד חשוב מאד. ניתן להקטין את הסבל על ידי עבודה טובה על הגוף כלומר שיפור הכושר האארובי עלידי הליכה נמרצת או שחיה נמרצת וביצוע תרגילים לשיפור טווח תנועת המפרקי חיזוק השרירי ,שיפור הקואורדינציה ולימוד תנועתיות חסכנית. נדמה לי שמקום טוב להתחיל בו הוא שיטת פלדנקרייז

22/05/2003 | 22:31 | מאת: מלי

01/06/2003 | 01:32 | מאת: nili

ישנם מוצרים אשר השימוש בהם מוריד מתח מהשרירים, מגמיש את הגוף, יוצר זרימת דם טובה יותר ומקל על כאבים. המוצרים הם בטכנולוגית המגנטים ואינפרא אדום רחוק. יש עדויות מדהימות של אנשים אשר השתמשו בהם (לא בולעים אותם) אשמח לתת לך פרטים נוספים אשר יסיעו לך.

מנהל פורום אורתופדיה