פיזיותרפיה לאחר ארתרוספקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/03/2003 | 23:35 | מאת: אפרת

שלום, לפני כ - 4 שבועות עברתי ארתרוסקופיה בברך ימין בעקבות קרע במיניסקוס הלטראלי. לאחר מכן, אובחן אצלי DVT בשוק ימין (כנראה כתוצאה מההרדמה האפידורלית, וכן מהעובדה שיש לי בעיות של קרישיות יתר). למרות ששוחררתי מבית החולים כבר לפני כשבועיים, האורטופד עדיין לא ממליץ לעשות פיזיותרפיה. האם זה לא פוגם בתהליך ההחלמה לאחר הניתוח? אני סובלת מכאבים בברך (שרק הולכים ומחמירים). (לפני כשנתיים עברתי ארתרוסקופיה בברך שמאל בעקבות קרע במיניסקוס הלטראלי, והחלמתי תוך כחודשיים-שלושה, בעזרת הפיזיותרפיה). תודה מראש, אפרת

אינני סבור שהפיסיותרפיה היא כה חשובה אחר ארתרוסקופיה אך אינני מביןגם למה יש לדחות אותה.

מנהל פורום אורתופדיה