כאבי גב תחתון והקרנה חזקה לאגן משני צדדיו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/09/2019 | 08:03 | מאת: דליה

בת 65. יש בלט בגב תחתון. כעת כאבי גב חזקים בעיקר בשני האגנים. יש לי קושי לקחת תרופות חזקות מפאת בעייה בקיבה. שאלתי האם אופטלגין הוא גם אנטי דלקתי כמו ארקוקסיה ויעשה את העבודה. או שהוא רק משכך . וגם כמה ארקוקסיה מינימום אפשר לקחת? תודה

אופטלגין הנו משכך כאבhם בעיקר מנגנון פעוות לא ידוע בדיוק. ארקוקסיה משווק ב 4 גדלים 30 מ"ג 60 מ"ג 90 מ"ג ו120 מ,ג כדאי להשתמש במינון המינימלי. בעיקרון אם התרופה אינה משפיכה תוך 3-4 ימים אין טעם להמשיך ולקחת אותה כן כדאי לקחת תרופות נוגדות חומציות אם את סובלת מחומציות יתר

מנהל פורום אורתופדיה