נקע בקרסול- אשמח לתשובות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/09/2019 | 00:36 | מאת: אור

הי, ביום שלישי האחרון נפלתי במדרגות ועקמתי את הכף רגל, חטפתי מכה מאוד חזקה. הרגל התנפחה+שטף דם. הייתי אצל אורטופד חירום, ראה את הרגל וציין שזה נקע (עשיתי גם צילום לשלול שבר) עדיין לא חזרתי לעבודה כי כואב לי ללכת על הרגל למרות שנראה שיש שיפור. שתי שאלות: 1. כמה זמן אני אמורה להיות עוד במנוחה? מתי אוכל לחזור לעבודה בלי לפגוע יותר? 2. אני בכללית- ומשום מה לא מצאתי בשום טופס מודפס/באתר הסבר על איזה סוג נקע ומה דרגתו.. איך אני חכולה לדעת? (כמובן בלי לחזור לאותו רופא כי זה מרפאת חירום ושעות צריך לחכות שם) מצ״ב צילום של הרגל מהיום- פחות כחולה ממה שהייתה.. תודה מראש!

הצילום נשר בדרכו הנה. אני מניח שמה שקרה לך אינו נקע ( שזה יציאה של ממש שלהעצם ממקומה) אלא "פשיחה" שזה חבלה ברקמות הרכות מסביב למפרק. איני יכוללענות עלשאלתותיך בלי להתרשם ישרות ממצב הקרסול שלך ולשם כך עליך להבדק.

מנהל פורום אורתופדיה