ארקוקסיה לטיפול בדלקת גידים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/09/2019 | 13:28 | מאת: מיכל

שלום, יש לי דלקת בגיד הטיביאליס שמקרינה לאזור נרחב ליד האזור. זה נגרם בעקבות העלאת עומס בספורט. הפסקתי עם ספורט מאז. עשיתי מדרסים ואני משתמשת במכשיר לייזר בייתי. קיבלתי ארקוקסיה 90 מ"ג למשך שבועיים והיא קצת שיפרה את המצב, אך המקום לא החלים. האם זה אומר שאם כן היה קצת שיפור איתה אז כן תהיה תועלת לקחת ארקוקסיה מעל לשבועיים? ואם כן, לכמה זמן עוד ניתן לקחת? תודה מראש

אם לא חל שיפור מלא עד כה הוא לא יקרה. אין טעם להמשיך בתרופה נגד דלקת.

מנהל פורום אורתופדיה