קליקים וכאבים בצוואר ובכתפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/09/2019 | 22:48 | מאת: דודו ב

כבר מעל חודש אני מרגיש קליקים בצוואר כשאני מפנה את הראש שמאלה, לכל כיוון אחר אין שום קליק, אני מרגיש גם כאבי ראש מאחורה מעל העורף, יש לציין שזה כאב שלא הרגשתי אף פעם בחיים, זה ממש מטריד אותי, ביצעתי צילום רנטגן עמוד שידרה צווארי ואובחן לי מרווח בין חוליות5/6 היום קיבלתי הפניה לאורטופד אבל התור שלי רק עוד שלושה חודשים, אני חושב שאני אתנוון עד אז... בשבוע האחרון אני מרגיש גם כאבים בגב העליון וקליקים בכתפיים וגם בקרסוליים בשני הרגליים. ההרגשה הכי מוזרה זה מין דופק כזה בשרירי יד ימין (יש לציין שאף פעם לא הרגשתי דבר כזה). אשמח לדעת מה עובר עלי לפי התיאור שלי.

קרקושים בהנעת הצוואר הנם תופעה שכיחה ואינה מלמדת ע לשום חולי ספציפי רווח בין חולות( למשל C5/6 הוא ממצא תקין. היצרות של הרווח היא שיני ניווני.

מנהל פורום אורתופדיה