כאבי גב כרוניים והתלבטות בנושא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/08/2019 | 22:54 | מאת: חנאו

כבר כמה שנים עם כאבי גב אבל כל בזמן המלצות לטיפול שמרני...בחודשים האחרונים החמרה וכל הזמן כאובה וצולעת ולפי הרופא תוצאות mri לא תואמות את הקלניקה שלי אבל אני בקושי קמה ואפילו הפסקתי ללכת לבית הספר....מה עלי לעשות ואם זה נכון לסמוך אך ורק על תוצאות mri??

את צודקת. לא נכון לסמוך רק על ממצאי הבת"ם ( MRI ). הבדיקה החשובה מכל היא הבדיקה הגופניתוהראיון ( אנמנזה) שאם הם נעשים כהלכה הם תורמים כ 80% מן המידע הדרוש לאבחנה

מנהל פורום אורתופדיה