דפורמציה בשם הגלונד העקבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/08/2019 | 11:26 | מאת: אנונימי

שלום, אני חייל קרבי שמשרת כבר 8 חודשים. בתחילת הטירונות התחילה לי דפורמציה בשם הגלונד בעקבים של שתי הרגליים. הבליטות שנוצרו בעקבים כואבות מאוד בחיכוך ומגע בכל נעל ובייחוד בצבאית, וגם יש הקרנה של הכאב במעלה גיד האכילס ובעקב התחתונה. בנוסף בבליטה נוצרות לי כל הזמן שלפוחיות בגלל החיכוך עם הנעליים. יש לי גם מדרסים מיוחדים שהוצאתי לנעליים והם לא מאוד עוזרים.. הבליטה הזאת מפריעה לי מאוד לתפקד כלוחם והבנתי שיש דרך להוריד אותה בניתוח. אז יש לי מספר שאלות: 1. מהו זמן ההחלמה מהניתוח? 2. האם אתם יודעים מה אני צריך לעשות כדי לצאת לניתוח בצבא וכדי שיממנו לי את הניתוח? ( הדפורמציה קרתה לי בזמן השירות אז הבנתי שהצבא אמור לממן לי את הניתוח). אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה מראש!

כ-3 חדשים. ( תלו בהיקף הניתוח) ניתן לביצוע גם באנדיסקופיה. פנה לרופא גדודי/רופא מרפאה שיפנה לאורתופד שיפנה למרפאת כף רגל שם ימליצו על ניתוח ועל הורדה זמנית של סוג בריאות ותזמן אותך לניוח.

מנהל פורום אורתופדיה