תוצאות ct עקב כאבי רגליים כרוניים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/07/2019 | 14:31 | מאת: רוזן

מזה שנתיים אני סובל מכאבים ברגליים ברמה קלה עד בינונית עקב הליכה עם מגף צבאי ותוצאות הבדיקת ct הם: ״יישור לורדוזיס פיזיולוגי קשרית שמורל קטנות ובלטי דיסקים קלים לאורך עמוד השדרה הגבי-תחתון והמותני, שינויים אנקילוטיים באספקטים הקדמיים של המפרקים הסקרו-איליאקליים״ האם יכול להיגרם נזק לעמוד שדרה בגלל הליכה ממושכת במגפיים והאם מה שהוא כתב פה נתון לריפוי ?

הממצאים הנם דלים . השאלה החשובה היא היכן בדיוק הכאב ובאיזה מצבים הוא חזק יותר ובאילו חלש

מנהל פורום אורתופדיה