כאבים בגוף ועבודה פיזית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/07/2019 | 22:07 | מאת: אורי

שלום רב, אני רוצה ללמוד להיות תיקונצ'יק , מקצוע שדורש עבודות פיזיות בנוניות. אני בגיל 30, יש לי קרע בכתף, יש לי כאבים בגב, יש לי כאבים באשך וכולי. השאלה שאני רוצה לשאול היא האם אני או כל אדם צריך להגביל את עצמו מעבודות פיזיות בינויות שמא הפציעות והכאבים יתגברו או שדווקא החוסר בפעילות פיזיות שכאלה יגרום ליותר כאבים, ודווקא עבודות שכאלה יחזקו את הגוף והשרירים ולא לפחד מכאבים אלה עם כן זה משבית אותך.

השאלה היא כללית מאד כעקרון חשוב לעשות פעילות גופנית אבל במידה . יש קבוצת מחלות שנקראות מחלות מחמת עודף שימוש .אמנם זה שכיח בעיקר אצל ספורטאים צעירים אבל לא רק . מי שעוסק בהתאמת הפעלות לצרכי העבודה הנם הארגונומים . תוכל למצא פורום ארגונומיה בין הפורומים של דוקטורס"

מנהל פורום אורתופדיה