כאב גב כרוני - פענוח וטיפול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/07/2019 | 14:04 | מאת: חיים

שלום רב, סובל כבר שנה מכאבי גב תחתון בצד שמאל, עשיתי פיזוטרפיה שעזרה מעט. השבוע קיבלתי תוצאות סיטי - פרוטרוזיה אחורית שמאלית על הדיסק בלטרל רצס. סקרום תקין. מה זה אומר ואיזה טיפול מומלץ? תודה, חיים

פריצת דיסק לתוך המגרעת הצדדי משמאל בגובה המצויין מה שגורם למגע ואף לחץ על שרש עצבי. אר לטיפול הריזה נעשה למטופל ולא לצילום ט"מ שלו זאת אומרת צריך להתאים את שיטת הטיפול לצרכים שלך ולשםכך עליך להפגש א םהרופא המטפל בך. האמצעים הקימים הנם הוצאת הדיסק הפרוץ בניתוח . זריקה אפידורלית צריבה בגלי רדיו , כרית חלק מהחוליה וקיבוע חולות ועוד.

מנהל פורום אורתופדיה