כאב ברך ימין מזה מספר שנים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/07/2019 | 07:23 | מאת: שמעון

לאחר שנים של כאבי ברך ימין והליכה עם קביים והאשמת פריצת דיסק בכאבי או את מחלת הטרשת הנפוצה ממנה אני סובל נעשה לי mri ברך ימין ונמצא 1. קרע הורזינטלי במיניסקוס לטרלי 2. נזק אוסטאוכונדרלי בקונדיאל הפמורלי המידיאלי 3. ציסטה פראמיניסקיאלית מולטי לוקולארית 4. ציסטה פופליטיאלית בקוטר 2 ס"מ. 5. אות חריג הוריזנטלי במיניסקוס המידיאלי מה הם אפשרויות הטיפול העומדות בפני? בשבוע הבא יש לי רופא ואני מעוניין להגיע חכם יותר ומוכן יותר

בחירת הטפול האופטימלי אצלך תלויה ב: 1. המחושים ומידת המוגבלות ממנה אתה סובל. 2. גילך 3. מצבך הבריאותי 4. ממצאי הבדיקה הגופנית 5. ממצאי הדימות. שים לב ששמתי את ממצאי הדימות בסוף משו שחשיבותם אינה בהאם לטפל אלא באיך לטפל והאפשרויות הן מטיפול לא ניתוחי ועד טיפול ניתוחי.

מנהל פורום אורתופדיה