סחרחורות מבוססות תנוחת צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/07/2019 | 13:09 | מאת: בן

שלום, אחרי שבועיים של סחרחורות לא פוסקות לאורך היום (שדומות להתחלה של התעלפות / טשטוש / קלות ראש) שמתגברות בישיבה מול המחשב. - גיליתי - שכשאר אני מיישר את הצוואר ומוודא שהוא נח על עמוד השדרה, במקום להיות רפוי וצנוח, הסחרחורות פוסקות לגמרי. עם זאת אני תוהה אם זה בסדר שאקנה מקבע לצוואר, והאם זה בסדר שאמשיך לעשות כושר כרגע. אציין גם שאני בן 24, מהנדס תוכנה שעובד המון מול המחשב, וחוויתי המון סטרס בתקופה האחרונה. בנוסף, פגישה עם רופא אאג / עיניים / נוירולוג וצילום רנטגן של הצוואר כולם היו תקינים. לא פגשתי אורטופד עדיין תודה רבה מראש! אשמח אם תוכל לייעץ לי בנושא

אחת הדרכים לאבחן סחרחורת שמקורה בעמוד שדרה צווארי היא לקבע את הצוואר ולבחון אם יש שינוי.

מנהל פורום אורתופדיה