קליקים בברך ימין לאחר חזרה לריצות ארוכות וותרגילי רגליים עם משקל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/07/2019 | 21:18 | מאת: רם

בן 21, בריא, עושה הרבה ספורט בעיקר חדר כושר וריצה. לפני מספר שבועות התחלתי להרגיש קליקים/קנאקים בברך ימין לאחר ריצות ארוכות ששבתי אליהן אחרי זמן יחסית רב שלא רצתי (כנראה שלא מספיק בהדרגתיות). הקנאקים היו מלווים בכאב ובחוסר יכולת שלך הברך להיות יציבה לחלוטין ולהתיישר בשל הכאב. הפסקתי פעילות עם הופעת הכאב, וטיפלתי בעיקר באמצעות קרח ומשחות אנטי דלקתיות. כעת הכאב כמעט חלף לגמרי אך יש עדין קליקים. האם זה מצב אופייני ויש לחכות זמן נוסף או שיש אפשרויות אחרות? צירפתי סרטון שמראה את החלק בברך שזז כאשר יש קנאק בעת יישור הברך. תודה!

לפני הכל אתה צריך לעבור בדיקה מסודרת ומלאה על ידי אורתופד ( שיש לו זמן)

מנהל פורום אורתופדיה