כאבים ברגל ימין אחרי החלמה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/07/2019 | 22:53 | מאת: קרוליין

לפני חודשיים חטפתי התקף שהשליך לי לרגל ימין עשיתי טיפולי פיזיותרפיה והייתי עם קביים במשך חודשיים שלמים ואז לאט לאט ירדתי לקב בחודש מאי הייתי אצל רופא אורטופד שבדק אותי ואמר שאני נמצאת בריפוי ונתן כדורי וטמינים שמטפלים בעצב עוזרים לו קוראים לכדור טריבמין למשך 30 יום ובאמת היה לי שיפור גם בכאבים וגם מהשלכה שהייתה לי מהתקף לאצבע הקטנה ברגל שאלתי אותו עם אני צריכה לחזור הוא אמר שלא הכול היה בסדר עד לפני שבוע ביום חמישי הכול היה בסדר והיום שישי חטפתי כאבים מהגב לרגל לא יכלתי לדרוך עליה במשך שבוע הייתי מרותקת למיטה בקושי הלכתי היו לי כאבים וחזרתי חזרה לקביים עכשיו זה שבוע שני אני מנסה לעשות הליכות בבית גם עם כאבים למטה לא ירדתי כי אין באפשרותי לרדת אני צריכה להמשיך בטיפולי פיזיטרופיה אבל אין תורים וזה בעיה ועכשיו אני צריכה לחכות לתור שלי שהוא רק ביום רביעי נסיתי להשיג את הוטמינים האלה דרך הרופאת משפחה היא לא הסכימה בשום פנים ואופן לתת לי מרשם היא אמרה שרק רופא אורטופד מורשה לתת את הוטמינים האלה בינתיים אני סובלת מכאבים אני מורחת משחה ולוקחת דקסמול בהתאם לכאבים אני לא יודעת מה לעשות עכשיו כמה זמן עד שאני יחלים מהמצב הזה ?

מכתבך לא מובן לי לפחות) ומבולבל מזה זה חתפתי התקף ? התקף של מה? טריבמין זו תרופה בלי מרשם

08/07/2019 | 02:51 | מאת: קרוליין

מהגב לרגל יש לי בעיה בגב תחתון שמשליך לרגל

נראה שאת באמת צריכה יד מקצועית . מכיון שמחר תהיה אצל אורתופד דירשי ממנו הסבר מפורט : 1. מה יש לי בדיוק לדעתךו . 2. מה צריך לעשות בכדי לשחרר אותך מהכאב 3. למה זה חשוב

09/07/2019 | 15:03 | מאת: קרוליין

התור שלי לא מחר הוא רק בשבוע הבא לרופא רציתי לשאול לגביי כדור טריבמין זה באמת כדור שלא נותנים לו מרשם הוא ממש הציל אותי הוא ממש עזר לעצב לכאבים רופא אורטופד נתן לי אותו עם מרשם בקשתי אותו מהרופאת משפחה לא הסכימה לתת לי אותו בשום פנים ואופן היא אמרה שרק רופא אורטופד יכול לתת לי אותו

מנהל פורום אורתופדיה