הליכת ברווז לללללללללללללחחחחחחחחחחחחח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/07/2019 | 09:54 | מאת: נעמי

שלום דר לפני 3 חוגשים התחלתי ללכת בצורה לא תקינה הליכת ברווז מתנדנדת זה גורם לי לכאבים במותניים בברכיים למי לפנות לטיפול לאורטופד או לניורולוג ממה זה קורה הניורולוג לא מבין בהליכה הזאת טוען שזה לא פרקינזון הפנה לסי טי עמוד השדרה האם ניתן לעזור לתקן הליכה זאת ? מעייף אותי מאד

כאשר ימצא הגורם לתופעה אפשר יהיה לדבר על אפשרויות הטיפול. הופעה פתאומית של " הליכת ברוז" נגרמת עקב חולשה שלשרירים המיצבים את האגן בהליכה. חולשה כזאת נגרמת עקב מחלה של שרשי העצבים או חוט השדרה.

מנהל פורום אורתופדיה