שלשולים ושורף לאורך עמוד השידרה אחרי פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/06/2019 | 18:28 | מאת: רמי לוי

היי ד"ר אחרי שאני עושה פעילות גופנית, אחרי כמה זמן יש לי מין סחרחורות וכאב ראש ואחכ שלשולים ואז שורף לי בגב לאורך עמוד השידרה, זה מתחיל מאיבר המין עד הידיים. יש לציין שיש לי כאבים באיזור הרקטום ושריר פי הטבעת לא עובד טוב (ביצעתי 2 בדיקות שפרוקטולג נתן לי והם לא יצאו טוב. האם זה יכול להיות מפגיעה בשרירים? פריצת דיסק או משהו בסגנון? אשמח לעזרתך תודה

צרור המחושים שאתה מתאר ( תסמונת) אינו מוכר לי כתסמונת של מחלת השלד והשרירים.

מנהל פורום אורתופדיה