טניס אלבו במרפק שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/06/2019 | 10:27 | מאת: גל

בת 60 עם בעיית טניס אלבו.מה הטיפול המיטבי? קיבלתי סד מקבע של אוריאל לכף היד . האם הגיוני שהקיבוע הוא לכף היד כולל בלילה ולא למרפק עצמו? תודה

הגיוני מאד . המחלה נגמת עקב דלקת ש לשריר המישר את מפרק כף היד . הטיול כולל מנוחה לשרירי הנ"ל( ששמו בקיצור הנו FCRB, מתיחות שלו, פיסיותרפיה, גלי הלם חוץ גופיים, זריקה מקומית של סטרואידים, דיקור יבש וניתוח.

10/10/2019 | 23:42 | מאת: טיפול בגלי הלם

ממליץ לך לבדוק טיפול בעזרת גלי הלם במרפאת כאב. יש לנו מעל 20 סניפים בכל הארץ עם המון הצלחה החל מטיפול ראשון. צלצל לייעוץ מקצועי חינם. כניסה לאתר שלנו: https://www.crt.co.il בהצלחה ותרגיש טוב

מנהל פורום אורתופדיה