חולשה ביד ורגל שמאל וקפיצות שריר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/06/2019 | 16:53 | מאת: מיה

שלום אב דר לב כבר כמה ימים יש לי מין חולשה ברגל ויד שמאל מין אי יציבות ותחושה שהם מתעייפים מהר , יש לציין שלפני 8 חודשים חוויתי את אותה הבעיה והיא עברה . אני עובדת כגננת ויוצא לי להרים את הילדים דווקא בצד שמאל . האם הפעלת הלחץ על צד שמאל מאששת את תחושותיי ?? אני שוקלת 50 ק"ג רזה . עוד משהו חדש שאני מרגישה כבר 3 ימים זה קפיצות שרירם בכל הגוף ידיים רגליים בטן ואף פנים . האם קפיצות אלו מעידות על מחלת ה als? אני במתח נפשי איום ונורא . אני בת 27 .

חשוב לברר שאין כאן בעיה של אספקת דם למוח לפני שתולים את סיבת המחושים בבעיה נפשית יל ברר אם אין בעיה האורגנית. פני לנוירולוג

מנהל פורום אורתופדיה