שבר בטיביה ופיבולה מספר שאלות לאחר ניתוח קיבוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/06/2019 | 20:45 | מאת: שחר

שלום דר' עברתי תאונה שבר מלא בטיביה ופיבולה. בוצע קיבוע באסף הרופא לטיביה באמצעות מסמר של striker. מספר שאלות 1. האם יש מידע על הליך ההחלמה וסיכויי לחזור לפעילות ספורטיבית חופשית בהמשך. 2. אני 3 ימים לאחר הניתוח ועדיין כאבים קשה לבצע תנועות כמו שהמליץ פיסיאוטרפיסט. 3. האם תוספי תזונה כגון ויטמין D סידן אומגה משמעותיים בהשפעתם על תהליך הריפוי. 4. האם יכול בזמן שכיבה לבצעה פעילות שמעלה דופק מעט ומפעילה שרירי חזה יידיים על מנת להוציא אנרגיה או לתת לגוף לנוח בשבועות הקרובים... מפחד להשמין בברכה שחר

1.החלמלה ושיקום צפויים תוך 6 חדשים 2. איןצורך בתוספים אם מקבליים ם את המינן הממלץ בזונה וחשיפה לשמש 3. יכול גם יכול. נ.ב שחיה זה עיסוק מצויין.

23/06/2019 | 15:53 | מאת: אסתר

ממליצה לך בחום לקחת תוסף בשם דנסיטי הוא עזר לי מאוד תקראי עליו בגוגל זה סידן מחוזק ביותר שעוזר לכאבי עצמות התאחות ועוד רפואה שלמה

מנהל פורום אורתופדיה